Logistik-tak

Chock! olade…

Nu skal I høre noget sjovt.

Jeg har engang hørt om en, der havde fået lov til at låne sin venindes søsters lejlighed i København nogle dage i en ferie. Det var efter sigende helt perfekt; for søsteren havde jævnaldrende børn, så der var alt, hvad pågældende familie skulle bruge af udstyr til deres børn, og jeg har hørt, at de var eldevilde over den slags feriekoncept!

Men nu skal I bare høre:
Konen (altså hende jeg har hørt om) blev en aften -efter at børnene var lagt – virkelig sukkertrængende, og besluttede egenhændigt (som jeg har fået det fortalt) at gå om bord i en plade meget lækker øko-chokolade, fundet i en køkkenskuffe, hvor hun, trods hjemmevantheden, ikke havde meget at gøre.
Hendes mand skal (ifølge overleveringen) have forsøgt at tale hende fra det, hvortil hun skal have svaret: “at de da snildt kunne erstatte den plade i morgen inden hjemrejsen. It’s Copenhagen baby – folk køber den slags chokolade hele tiden!”
Selvfølgelig skulle chokoladen erstattes, man spiser ikke andre menneskers dyre chokolade. Én ting er at låne en kop mel, når man låner nogens lejlighed, men chokolade!!!
Manden var ikke stolt ved situationen, men gav sin kone ret i, at det da var noget ustyrlig lækkert chokolade, hvorefter han opfordrede konen til at google hvor det kunne købes morgenen efter. Konen googlede: Der lå en helsebiks om hjørnet, der, ifølge hjemmesiden, forhandlede chokoladen. Konen nød nu chokoladen endnu mere, og syntes faktisk at den var hende helt velundt!

Næste morgen oprandt! Mens manden pakkede kufferterne sammen, satte konen ældste barn i cykelstolen og begav sig ud i den solskinsfyldte sommermorgen, for at finde føromtalte helsebiks!

BANG!!!

Stort fedt skilt: “Ferielukket!”

Det snørrede sig let sammen i konens mave. Op på cyklen, hen til Brugsen! Hen til Irma! GOD DAMN IT! De havde det ikke!!! Panik! (…altså sådan tror jeg, det var…)

Familien skulle afsted fra lejligheden, de skulle nemlig nå noget, så der var ikke en hel dag til at finde chokolade i. Sidste løsning: Ringe til veninden, krybe til korset og spørge om søsteren ville være cool med at få en erstatning sendt med posten…

Veninde i røret: Tæt på at dø af grin, men lover at træde varsomt med søsteren og lige stikke en finger i jorden.

Senere samme dag

Veninde i røret: Søsteren havde sagt “Chokolade? Tjo… bare ikke det var den økoblok som vi fik i bryllupsgave…”

BRYLLUPSGAVE????!!

……

Note til mig: Spis aldrig andre menneskers chokolade!

Nu vil jeg spise min egen! Købt i KVICKLY!!! (Husk det nu!)

Glædelig fredag aften

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Logistik-tak