Chock! olade...

8 børn, sagde du?

I går puttede jeg 8 børn!
(Jamen så mange børn har vi jo slet ikke???!!!)
Nix! Vi har 3 af slagsen.
3 skønne, søde, bløde, kønne, milde, vilde, overlækre børn. Hjemmelavede. Lavet af kærlighed, i kærlighed, med kærlighed. Der er simpelthen så meget kærlighed involveret. Men det er nu underordnet, i denne sammenhæng.
I går var det søndag. En dejlig søndag. Jeg havde tid med mellemstebarnet, til at være nærværende kreamor og tegne/male det monster, der for tiden gør det lidt svært, at falde i søvn. Min mand (der åbenbart ikke kan få nok af græs) brugte et par timer, af sin halve fridag, på at gøre havetraktoren klar til en ny sæson. Og den dejlige eftermiddag blev toppet med, at vi lod os overtale -af mellemstebarnet- til at hente sushi til aftensmad. Oh lykke!
Baby lillebror droppede sin eftermiddagslur, men var i et overordentlig godt humør dét til trods, men kl 18.30 fes krikken: Han kunne ikke mere. Og måtte puttes.
Kl 19 fulgte storesøster-mellemstebarn trop. Og eftersom det var indtil flere dage siden at mor her havde puttet og læst, så måtte det jo blive mig. Lige inden hun lukkede gluggerne i, vågnede lillebabybror og var IKKE tilfreds med bare at blive lagt. Putning om igen.
Kl 20 hentede min mand vores ældste, der havde være med sin bedstemor og bedstefar i Det Ny Teater. Far og datter havde snakket i bilen på vej hjem, så det var moren der stod for putningen, så jeg lige kunne høre om det hele. (Det var også stort (og lidt grænseoverskridende) for moderen nemlig, sådan at sende sin 5½årige afsted til en storslået musicaloplevelse i Kjøvenhavnstrup, plus en bustur frem og tilbage. Godt at det var sammen med bedstemor og bedstefar) Nå, men 5-årigt ældstebarn havde rigtig nok meget at berette, inden hun gav efter til søvnen kl 21.30.
Imellem putning af barn nr 2 og 3 vågnede babyen én gang.
Efter putning af barn nr. 3 vågnede babyen én gang.
Efter putning af babyen 3. gang vågnede mellemstebarnet og klynkede over at nogen havde kastet hendes kanin på gulvet!!!(??!!)
Og bedst som begge forældre endelig sad i sofaen med hver deres kop kaffe (ikke te! læs hvorfor her) Ja, så kaldte han altså, ham den usandsynligt søde 10mdrs basse, nok engang!!! I think that sums it up!!! (Tæl selv efter)
Jamen HVORFOR vågner babyen hele tiden??? Jo, nu skal I høre!
Jeg er ekspert i at kloge mig om børn.  Intet mindre. Der er sågar mennesker der kan finde på at spørge mig til råds OM børn!!!
Her er hvad der virker og hvad der har virket i de sidste 10 mdr.
“AMNING”.
Det fungerer, når man har tre børn man skal jonglere på samme tid.
(Altså lad mig lige skynde mig at sige, at det jo kun er babylillebror der bliver ammet!!!! For guds skyld!!!)
Det fungerer når babyen nægter at tage sut! Det fungerer når der skal være ro til at læse godnathistorie for de to store. Det fungerer, fordi babyen falder i søvn og bliver blød og slap som en pakke Lurpak en varm sommerdag, og så kan han lige “hældes” ned i tremmesengen. VOILA!!!
Problemet er bare, at babyen bliver stiktosset, når han vågner og opdager at han ikke ligger dér i sin moders trygge favn, hvor han faldt i søvn. Og hvad gør moren så? Hun lægger ham “til”, og ved at der er ro “liiiiiiige om lidt” igen!!! Skide smart!

Jeg er stadig ikke klog nok til at indse, at der skal en ændring til fra min side, for at HAN ændrer på dét mønster. Men det kommer snart. Jeg kan mærke det. Jeg VIL IKKE have 8 børn!!!

Am(m)en!

4

  • Sarah

    Hej hej Gry. Jeg skulle såmænd bare se, om jeg kunne kommentere på bloggen nu Line ikke kan!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • lene

    Vil lige se om jeg kan kommentere

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Gry, tankerogstreger

      Jæææiii, det kan du 😀 Tak for forsøget!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chock! olade...